top of page

VI LEVERER DJ'S FOR ALLE ANLEDNINGER

FIRMAFEST
Firmafest,  julebord, events, kick-off ? Firmafest er viktig for motivasjon og samhold. Ofte er dine kollegaer i forskjellige aldersgrupper, derfor viktig å velge en DJ som spiller musikk for alle. Vi har lang erfaring fra alle type firmaarrangement. Booker du DJ fra oss garanterer vi fullt dansegulv med musikk dere kjenner.  Vår musikksamling fra 50 tallet til morgendagens musikk sørger for at alle blir fornøyd.
BRYLLUP
Et bryllup betyr ofte måneder med planlegging, på denne dag skal alt være perfekt. Det er ofte stor aldersforskjell blant dine gjester, derfor viktig med variert musikk og en erfaren DJ. Våre hits fra 50 tallet til morgendagens musikk vil sørge for at dine gjester fra alle generasjoner fyller dansegulvet. Forslag til låtvalg for bryllupsdansen, kontakt oss - vi kan hjelpe.
BURSDAG
Fyller du 16 år eller 60 år, vi leverer en DJ som passer din alder. Våre DJ's har mange års erfaring og vet hvordan dansegulvet skal fylles. Vi garanterer deg høy partystemning med låtene dine gjester kjenner fra de siste tiår.  Vi kan også lyssette lokalet for å lage den perfekte stemningen. Gi den beste gaven til deg selv og dine gjester.
KARAOKE
Med karaoke involverer du alle dine gjester, flere vil overraske, andre vil sørge for en god latter. Vi stiller med dyktig karaokevert som vet hvordan kvelden bør legges opp, og sørger for god lyd. Med over 20.000 karaokelåter så vil de fleste finne musikk de kjenner. Vi stiller med to mikrofoner så man kan også synge duetter. Ved å benytte prosjektor til teksten kan alle gjester følge med.
80/90 TALLS  
Alltid stor suksess, god stemning og ofte allsang til låtene vi alle kjenner. Det glade 80-tallet da høyt hår og hockeysveis var populært og høyvannsbukser, neonfarger og netting var en del av hverdagen. Sminken var kraftig og lyseblå og mor og far hadde lik grilldress . 90 tallet ga oss Pogs, Tamagotchi og Pokemon. Våre DJ's bringer tilbake de gode minnene.
DJ & SAXOFON
DJ og saxofon har blitt meget populært de siste årene. Vi leverer dyktige saxofonister som sammen med DJ spiller fengende musikk som garantert sørger for topp stemning. Dette er alltid en stor suksess på alle type arrangement. Vi kan også levere artister med andre instrumenter, sjekk med oss hva vi har tilgjengelig.
bottom of page